onsdag 26. oktober 2022

Orientering om henvendelser fra DOF ledelse og Pareto

Flere aksjonærer meldte om at de var oppringt av DOF ledelse og/eller fikk mail fra Pareto med oppfordring om å støtte DOFs restrukturerings forslag.

Mailen fra Pareto inneholder opplysninger om DOF, og aksjonærer som ikke støtter forslaget, som er misvisende eller beviselig feil. Ved siste telling i september 2022 var DOF minorittetsgruppens samlede opplsutning på 35.8%. Dette er betydelig mer enn de 10% som Pareto opererer med.

Pareto påstår at “DOF og de fleste selskap i gruppen har hverken betalt renter eller avdrag siden april 2020”, mens selskapet opplyser om at “The BNDES loan facilities in Norskan Offshore Ltda. and in DOF Subsea Servicos Brasil Ltda are served according to refinancing agreements signed in February 2020” (2021 Q4 Presentasjon, side 18). DOFCON JV berøres ikke av restrukturering. BNDES er an av den største kreditoren til DOF. DOFs skip bygget i Brasil med samlede kostpris på over USD 1,7 mrd (vårt estimat) er hovedsakelig finansiert i BNDES gjennom statlige Merchant Marine Fund.

Derfor oppfordres aksjonærer til å vurdere DOFs og Paretos argumentasjon kritisk.

Vi kommer med ytterlige opplysninger om saken.

Arbeidsgruppen
DOF minoritetsgruppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Det er forståelig at selskapets børsmeldinger, telefoner fra ledelsen, negative omtaler i media kan vekke ulike følelser og fører til impuls...