lørdag 29. oktober 2022

Praktiske opplysninger om ekstraordinær generalforsamling (EGF)

For å stemme på den ekstraordinær generalforsamling (EGF) den 11.november 2022 må man være aksjeeier på tidspunktet generalforsamlingen avholdes.

For å forhåndsstemme og delta på EGF ved fullmektig, skal det brukes fullmaktsformular med stemmeinstruks som finnes i vedlegg 1 (Norsk versjon på side 4 og Engelsk versjon side 5) til selskapets innkalling til ekstraordinær generalforsamling. Fullmaktsformular skal sendes på e-mail dof@thommessen.no innen fristen kl. 12.00 den 7. november 2022.

Som tidligere informert, mener arbeidsgruppen at aksjoneres beslutningsgrunnlag ikke er godt nok til å ta stilling til selskapets forslag om restrukturering. Derfor anbefales det å stemme “mot” i sak 5-9. Videre anbefales å støtte aksjonærenes forslag om gransking med hjemmel i aksjeloven §5-25 (sak 11) ved å stemme “for” i sak 11. 

Fullmaktsformular utfylt i henhold til arbeidsgruppens anbefaling kan lastes ned på denne lenken

Signert dokument skal skannes eller tas bilde av med mobiltelefon/kamera og sendes til DOF på dof@thommessen.no

For å hjelpe oss å holde oversikt over forhåndsstemming, vennligst, send oss mail om deres valg og bekreftelse at deres fullmakt med stemmeinstruks er registrert av DOF.

Påmeldingsskjema øverst i vedlegget trenges kun ved personlig oppmøte. Ved representasjon ved fullmektig er det bare fullmakt med stemmeinstruks som skal fylles ut.   

Arbeidsgruppen
DOF minoritetsgruppen
epost: dof.minoritetsgruppen@gmail.com 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Det er forståelig at selskapets børsmeldinger, telefoner fra ledelsen, negative omtaler i media kan vekke ulike følelser og fører til impuls...