torsdag 5. mai 2022

Orientering om nominasjon av Jon Magne Asmyr til styret i DOF

Det vises til innkallingen til ordinær generalforsamling i DOF hvor Jon Magne Asmyr er nominert som kandidat til styret. 

I forbindelse med dette informerer arbeidsgruppen om at Jon Magne Asmyr ikke er nominert som en kandidat fra DOF minoritetsgruppen. 

Arbeidsgruppen er kjent med at Jon Magne Asmyr var kontaktet av Roy Reite som leder DOF valgkommiteen. Vi forsøker nå å kontakte Roy Reite for å få ytterligere opplysninger om nominasjonen. 

Arbeidsgruppen understreker at arbeidsgruppen ikke har minoritetsgruppens fullmakt til å diskutere representasjon av DOF minoritetsgruppen i styret med DOF valgkommite, eller nominere kandidater til styret i DOF. 

Den 22. mars 2022 har Jon Magne Asmyr frivillig trukket seg fra arbeidsgruppen med umiddelbar virkning. Som følge opphørte hans fullmakter til å representere DOF minoritetsgruppen og arbeidsgruppen fra denne dato.

Jim Øystein Holden
Arbeidsgruppen i DOF minoritetsgruppen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Det er forståelig at selskapets børsmeldinger, telefoner fra ledelsen, negative omtaler i media kan vekke ulike følelser og fører til impuls...