onsdag 1. september 2021

Registrering til DOF minoritetsgruppe har startet

Som tidligere diskutert på FA forum, og i andre fora så vil DOF småaksjonærer stå betydelig sterkere visst vi organiserer oss og fremstår som en gruppe i pågående refinansiering av DOF ASA.

Støtter du initiativet ber vi om støtte, og at du registrer deg på link under snarest mulig. Vi ber i førsteomgang at du registrer din aksjebeholdning og juridisk eier av aksjene på link over visst du ønsker å bli endel av gruppen!

Lenken til registreringsskjemaet

Investeringsbanker, meglerhus, livsforsikringsselskap, og liknende forvaltere registrerer kun total beholdning til samtlige kunder. Viktig at vi vet om aksjene som støtter oss er på nominee konto i bank eller forsikring. Fint om dere (valgfritt) også skriver hvilken bank/meglerhus/livselskap dere har aksjene i for det blir lettere for oss hvis vi vet om de er i bank eller livselskapet. Skriv derfor gjerne eksempelvis "5000 (Nordnet Pensjonssparing/IPS)", "5000 (Nordnet Investeringskonto Zero)", eller liknende.

Vi satt en styringsgruppe som organiserer gruppen. Har du noe du kan bidra med, relevante kontakter etc. inn mot DOF så gi beskjed

DOF minoritetsgruppen
dof.minoritetsgruppen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Det er forståelig at selskapets børsmeldinger, telefoner fra ledelsen, negative omtaler i media kan vekke ulike følelser og fører til impuls...